om-solens-hjerte.jpg (4943 bytes)

Vi er 50 voksne og børn. Vi lever og bor sammen her midt i en meget stor og smuk have. Der er en swimmingpool, som er fantastisk når sommeren er god.
Vi har 9 tønder land græsmark med vores bigård og to heste gående på.Vi er hver især kommet hertil med vores specielle baggrund og ad meget forskellige veje. Fælles for os er, at vi har valgt at gøre det indre arbejde til det vigtigste arbejde.

Vi kalder vores sted for "Solens Hjerte - et terapeutisk og spirituelt bofællesskab", og er - udover at være et privat hjem for alle os fastboende - også et center, der er åbent for gæster, som har lyst til at besøge os.
Vi er et vegetarisk sted, hvor der bliver serveret lækker og sund mad, overvejende økologisk.


visionen.jpg (3547 bytes)

Menneskets udvikling går ikke gennem forbud, straf og kamp. Den går gennem en harmonisk bevidstgørelse af det enkelte menneske. Vi arbejder for, at flere og flere mennesker bevidst tager sit eget liv i hånden. Vi ser planeten Jorden ved et skillepunkt, hvor vi hver især kan vælge at leve i samklang og i ærbødig opmærksomhed med jorden, eller hvor vi gør Jorden ubeboelig for os mennesker ved at fornægte os selv.


arbejdet.jpg (3577 bytes)

Der er masser at lave og vi er altid i gang med at renovere eller bygge om.

Vi holder stedet meget rent og ordentligt, både indeni og udenfor, både fysisk og energimæssigt. Når vores omgivelser er rene og klare er det nemmere at gøre sin energi klar og forfinet.

Det daglige arbejde, hvad enten det er rengøring, havearbejde eller indkøb, er et redskab, et værktøj til at blive klogere på os selv. På at blive stadig mere opmærksom og nærværende i nuet, i stedet for at lade os blive fanget ind af endeløse problemer og tankernes kværnen om fortid og fremtid.


Det virkelige arbejde her på stedet er det indre, arbejdet på at åbne sig mod det grænseløse, med fødderne solidt plantet i den fynske muld strækker vi hænderne mod himlen og lyset. Ved at kaste vore begrænsende mønstre og forestillinger af os, åbner vi op for det frie liv. Frihed kommer ikke udefra, men er en indre tilstand.


det-kreative.jpg (4410 bytes)

Udover det daglige arbejde er der et righoldigt kreativt liv her på stedet. Der er altid nogen som er igang med forskellige teater- og musikprojekter, maleaftner eller kreative sy-komsammner. Vi har et stort værksted, hvor der er plads til at udfolde sig med sine hænder.


Hver mandag aften mødes vores band "The Humbles", som har 30 medlemmer og der bliver spillet og sunget på livet løs. Vi har ansat en korleder og en bandleder, professionelle og meget kompetente, til at lede og inspirere os i musikkens verden.

 

© Solens Hjerte, Planteskolevej 51, 5250 Odense SV - Tlf 6596 3465
e-mail: post@solenshjerte.dk, www.solenshjerte.dk