Den 19.6 2006 afholdt vi Harry Potter dag for børn og voksne i Holmstrup og Højme.

Arrangementet blev besøgt af ca. 100 deltagere i alle aldre, som blev præsenteret for en magisk verden på trolddomsskolen Holmwarts.

Vi mødtes ved perron 9 3/4 og gik så ned til fordelingsceremonien, hvor professor McGonagall og den talende fordelingshat delte børnene ud på de fire kollegier; Ravenclaw, Gryffindor, Slytherin & Hufflepuff.
Derefter gik eftermiddagen med kosteflyving & quidditch, brygning af eliksirer, besværgelser, snobrødsbagning og med at blive spået af to særdeles eksotiske spåkyndige; Sibyll Trelawney og Sibylls tip-tipoldemor Cassandra Trelawney

I eliksirklassen, som blev ledet af den urtekyndige professor Spire, blev der blandt andet brugt Takhaleblod, drageskæl, alfetarme, pulveriseret vampyrblod, dyndfolketis, havenissehjerner og blade fra den forbudte skov. Det er stærke sager, som skal blandes på den helt rigtige måde - ellers kan man risikere frygtelige sideeffekter ved indtagelse af den færdige bryg.

Lektionen i besværgelser blev holdt af professor Dumbledore og Kinsgsley Shacklebolt. Besværgelser er kunsten at kæmpe med tryllestav og magiske formularer - en meget vigtig disciplin i kampen mod de mørke kræfter.

Quidditch holdene blev ledet af Madame Hooch og den Irske målmand Barry Ryan og dagen blev sluttet af med Holmwarts quidditch mesterskaber.

Tak til store og små for en vidunderlig eftermiddag.

Se indtryk fra dagen her.

 

 

© Solens Hjerte, Planteskolevej 51, 5250 Odense SV - Tlf 6596 3465
e-mail: post@solenshjerte.dk, www.solenshjerte.dk